Respectvol, meedenkend en rustig


Respectvol, meedenkend en rustig

Sinds 2012 nam de gezondheid van mijn moeder snel af, uiteindelijk is zij ‘s avonds op 4 juli 2016 overleden.  Nog dezelfde avond kwamen Ebel Kremer en Monique van Mil in het verpleeghuis waar mijn moeder gestorven was. 

Ik heb samen met Monique de laatste zorg verleend aan mijn moeder. Ik heb dit als zeer positief ervaren, Monique nam alle tijd om alles uit te leggen en deed dit ontzettend respectvol. Zowel naar mijn moeder toe als naar mij. Op dat moment hebben mijn broer en zus samen met Ebel de kist en de rouwkaarten uitgezocht. Ebel was ontzettend rustig en nam de tijd voor onze gevoelens.

Mijn moeder moest vanuit Leens naar Groningen op de dag van de crematie. Ebel stelde voor om de familie te laten volgen in een VIP-bus zodat wij als familie de rit met elkaar konden beleven. Ondanks deze moeilijke dag was dit een positief aspect. Wij hebben het als zeer fijn ervaren om als familie op deze manier afscheid te nemen van onze moeder en oma.

Ook voorafgaand aan de dienst nam Ebel uitgebreid de tijd om mijn vader gerust te stellen, hij vond het namelijk erg belangrijk dat de kist bleef staan aan het einde van de dienst en was hier zeer ongerust over.

Wij danken uitvaartzorg van Stad tot Wad, met name Ebel Kremer, voor de goede ondersteuning in deze moeilijke tijd.

Stadskanaal, Anna Vink (dochter) en Mirjam Oosten (kleindochter)

 

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht