Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd


Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd

’s Avonds kregen we bericht dat onze alleenwonende vader in zijn eigen huis in Engelbert, bij Groningen, plotseling was overleden en dan begint het circus. Je zit aan zíjn keukentafel in zíjn mappen en papieren te snuffelen om uit te zoeken, ‘Wat nu?’

Uiteindelijk vanuit Axent-nabestaandenzorg is er een uitvaartverzorger voor ons geregeld, in dit geval “Uitvaartzorg van Stad tot Wad”.
Ze kwamen snel en gaven ons meteen vertrouwen dat alle zaken wel geregeld gingen worden.
Met het diepste respect en discretie hebben ze direct ’s avonds onze vader afgelegd en naar een aula overgebracht.
De dagen er na waren toevalligerwijs ‘feestdagen’, desalniettemin zeer beschikbaar en behulpzaam met alle vragen die wij hadden en ondertussen toch ook knopen blijven doorhakken. De volledige uitvaart is van A tot Z door hen, samen met ons als nabestaanden, tot in de details geregeld, met o.a. een rouwbrief die helemaal bij onze vader past.
Een fijne samenwerking; netjes, beleefd en punctueel. Zij hanteren een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd, erg bedankt daarvoor!’

Groningen, Henri en Mark Mulder

Foto's

 
 

Bekijk ook

Uitvaartverzorging is een vak

Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht