Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd


Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd

’s Avonds kregen we bericht dat onze alleenwonende vader in zijn eigen huis in Engelbert, bij Groningen, plotseling was overleden en dan begint het circus. Je zit aan zíjn keukentafel in zíjn mappen en papieren te snuffelen om uit te zoeken, ‘Wat nu?’

Uiteindelijk vanuit Axent-nabestaandenzorg is er een uitvaartverzorger voor ons geregeld, in dit geval “Uitvaartzorg van Stad tot Wad”.
Ze kwamen snel en gaven ons meteen vertrouwen dat alle zaken wel geregeld gingen worden.
Met het diepste respect en discretie hebben ze direct ’s avonds onze vader afgelegd en naar een aula overgebracht.
De dagen er na waren toevalligerwijs ‘feestdagen’, desalniettemin zeer beschikbaar en behulpzaam met alle vragen die wij hadden en ondertussen toch ook knopen blijven doorhakken. De volledige uitvaart is van A tot Z door hen, samen met ons als nabestaanden, tot in de details geregeld, met o.a. een rouwbrief die helemaal bij onze vader past.
Een fijne samenwerking; netjes, beleefd en punctueel. Zij hanteren een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd, erg bedankt daarvoor!’

Groningen, Henri en Mark Mulder

Foto's

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht