Baby's en te vroeg geborenen

Deze rouwkaartjes komen uit de collectie van Wiegekindje, onderdeel van Uitvaartzorg van Stad tot Wad, en zijn net als de andere kaarten door onszelf ontwikkeld. Op alle kaarten komen de Wiegekindje-decoraties terug. Daardoor kan er altijd een kaartje gekozen worden dat ook past bij de andere uitvaartbenodigdheden uit de collectie van Wiegekindje.

De rouwkaartjes zijn vierkant (13 x 13 cm) en zijn allemaal in 6 pasteltinten leverbaar (beige, geel, groen, lichtblauw, lila/paars en roze). 

De teksten op de voorkant kunnen altijd naar wens aangepast of helemaal worden weggelaten.

De bijpassende bedankkaartjes zijn er in twee formaten:

  • 13 x 13 cm - vierkant model, ongevouwen
  • 9,5 x 14 cm - traditioneel model, ongevouwen

Alle kaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen.

Uit onze collectie Wiegekindje©. Rouwkaartje Hartje. Van links naar rechts: condoleancekaartjes, rouwkaartje, advertentie, ballonkaartje en bedankkaartje in dezelfde stijl. Foto, tekst en lettertype zijn voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Wilt u meer informatie over ons rouwdrukwerk?
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Wiegekindje?
Neem gerust contact met ons op of kijk op www.wiegekindje.nl

<< terug 

 

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861