Voor een persoonlijke uitvaart in Groningen

Integer, respectvol en persoonlijk. Zo verzorgt Uitvaartzorg van Stad tot Wad elke uitvaart in Groningen en omgeving. Bij elke begrafenis of crematie staan wij naast u. Wij verzorgen de uitvaart precies zoals u wilt. Zo zorgen we met elkaar voor een goed afscheid.

Uitvaart in Groningen: respectvol & integer

Met een professioneel team verzorgt Uitvaartzorg van Stad tot Wad integere, respectvolle uitvaarten in Groningen. Binnen ons kleinschalige familiebedrijf dat al ruim 45 jaar bestaat is de persoonlijke betrokkenheid bij elke begrafenis of crematie groot. Uw wensen staan altijd centraal. Wij adviseren u graag en helpen u bij het maken van de beste keuzes. Zo nemen wij u alle zorg en - als u wilt - alle werk uit handen.

Wat te doen bij overlijden?

U kunt te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861, ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Keurmerk Uitvaartzorg logo van het Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft Keurmerk Uitvaartzorg. Dat biedt de garantie van kwaliteit en deskundigheid, onder meer dankzij heldere afspraken, transparante prijzen en vakbekwame medewerkers.

Een goede uitvaart tegen eerlijke prijzen

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt goede uitvaarten tegen eerlijke prijzen. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie in Groningen? Denk dan eens Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Onze kwaliteit is gegarandeerd.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Bekijk onze presentatiefilm

 

Neem direct contact op met ons

 

 

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Wist u dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd de laagste zijn? Daarbij maakt het niet uit of u een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging. U kunt voor elke begrafenis of crematie bij ons terecht, ook als uw verzekering of vereniging u als eerste naar een ander doorverwijst. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Bent u aangesloten bij een uitvaartverzekering, dan krijgt u waarschijnlijk ‘ledenkorting’ als u de begrafenis of crematie laat verzorgen door de uitvaartverzorger waarmee verzekering een vaste overeenkomst heeft. Weet u eigenlijk wel hoe hoog die korting is? Dat kunt u heel gemakkelijk achterhalen: vraag een offerte bij uw verzekeraar en een vergelijkende offerte bij ons. U krijgt van ons een heldere, complete prijsopgave en meestal zal blijken: Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt de scherpste prijs.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio stad Groningen. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger.

 ‘Jullie zijn zichtbaar als het moet en verder onzichtbaar aanwezig bij de uitvaart’

- reactie van een nabestaande -

 

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861