Uitvaarten in Usquert, Rottum & Kantens, een persoonlijk en passend afscheid

Samen met u zorgen wij voor een passend afscheid. Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke begrafenis of crematie in Usquert, Rottum & Kantens helemaal naar wens van de overledene en de nabestaanden. U krijgt als nabestaanden in de rouwperiode en tijdens de uitvaart alle ruimte om op respectvolle wijze persoonlijk afscheid te nemen van uw dierbare. Want elk mens verdient een integere en persoonlijke laatste groet.

Zichtbaar als het moet, onzichtbaar als het kan

Bij elke uitvaart die wij verzorgen, staan de persoonlijke wensen en voorkeuren van de overledene en de nabestaanden voorop. Met integere betrokkenheid organiseren wij uitvaarten in Usquert, Rottum & Kantens. De overledene en nabestaanden staan centraal bij al onze uitvaarten. Daarom zijn wij zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan.

Familiebedrijf met rijke historie

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een kleinschalig familiebedrijf met een rijke historie in de uitvaartbranche. Onze roots liggen in het Noorden van de provincie Groningen en daar spreken wij de taal en kennen wij de mensen en hun - soms zeer lokale - gewoonten en gebruiken. Deze schat aan kennis en ervaring koesteren wij zeer en zetten wij in bij de organisatie van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. 

“We hebben gedurende de hele periode een goed contact gehad, wat door ons zeer wordt gewaardeerd en waardoor we veel steun en rust hebben ervaren.”

- reactie van een nabestaande -

Een sterfgeval? Wat moet u doen

Is er een sterfgeval? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861. Ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld, bent u vrij om ons rechtstreeks te bellen. Wij zorgen ervoor dat alles prima wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Kwaliteitsgarantie van begrafenissen en crematies

Elke uitvaart moet perfect zijn. Want er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overledene. Daarom biedt Uitvaartzorg van Stad tot Wad een kwaliteitsgarantie:

Keurmerk Uitvaartzorg logo van het Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg geeft u de uitdrukkelijke garantie dat Uitvaartzorg van Stad tot Wad werkt met vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen. Dit kwaliteitskeur is een uitdrukkelijke erkenning van kwaliteit en deskundigheid.

 

Lidmaatschap uitvaartvereniging

Ieder lid van uitvaartvereniging Kantens is vrij in de keuze van uitvaartverzorger. U kunt ons dan ook te allen tijde inschakelen! Wij nemen daarna contact op met de vereniging, zodat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Was u lid van de in 2018 opgeheven Uitvaartvereniging Usquert? Ook dan kunt u ons inschakelen.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Hebt u een uitvaartverzekering? Of bent u lid van een uitvaartvereniging? Het maakt het niet uit waar de verzekering of het lidmaatschap loopt, Hoe de uitvaart ook wordt bekostigd, de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. U kunt altijd, zonder toestemming van de verzekering of vereniging gebruik maken van onze diensten.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Als lid van een uitvaartverzekering krijgt u ‘ledenkorting’ van uw verzekeringsmaatschappij. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar vraagt u zich eens af: hoe hoog is die korting nou echt. Wat u uiteindelijk moet betalen, daar gaat het om. Daarom adviseren wij: vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en maak dan uw keuze. Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de omgeving Usquert, Rottum & Kantens. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger. 

Elke uitvaart uitstekend verzorgd voor een eerlijke prijs

Wilt u een uitbundige uitvaart met een riante plechtigheid? Of kiest u juist voor een sobere of eenvoudige begrafenis of crematie? Wat uw wensen ook zijn, Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke begrafenis of crematie voor een eerlijke prijs, daar kunt u op vertrouwen. Wij bieden een uitvaart met maximale betrokkenheid en zorg. U krijgt van ons altijd vooraf een transparante en complete prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

 

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861