Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd.


Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd.

Onze mam, oma en omi; Margaretha Geertruida Maria (Greet) Huiskens-Feddema, was altijd een verzamelaarster van gedichten, versjes, tekeningen enzovoort.

Vandaar dat we haar vroegen of zij een kist wilde hebben waar we op konden schrijven en tekenen. Haar antwoord was: "Voer jullie creativteit maar uit, ik laat mij verrassen."
Deze vraag voorleggend aan de uitvaartverzorger, de heer Ebel Kremer, gaf hij aan dat de kist 'Ripperda' (een eco-kist) ook geschikt is om nog een laatste wens op te schrijven met een stift, of om tekeningen met een punaise op te prikken. We hebben wel een beetje aan het idee moeten wennen. Toch werd afgesproken dat de kist alvast gebracht werd. Zo kregen we alle ruimte of we al dan niet iets met de kist wilden doen. De kist werd in een aparte kamer neergezet. Gedurende de dagen dat onze mam, oma en omi nog bij ons was, werden er laatste herinneringen geschreven op de kist of werd haar nog een liefdevolle boodschap meegegeven. Iedereen uit onze familie, jong en oud, heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd. Wij bedanken de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad voor de begeleiding en voor de ruimte de we kregen voor onze persoonlijke inbreng vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart.
Onze mam, oma en omi is begraven op het R.K. kerkhof te Kloosterburen.

Kloosterburen, familie Huiskens

Foto's

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht