Het is en blijft moeilijk, maar met alle hulp slaan wij ons er doorheen.


Het is en blijft moeilijk, maar met alle hulp slaan wij ons er doorheen.

Ties Hemmes is overleden op 17 januari 2016. Hij werd maar 65 jaar.
Mijn man en maatje is er niet meer.

In 2010 kreeg mijn man te horen dat hij longkanker had. Na een chemokuur en bestralingen ging het 5 jaar weer goed, tot we de verschrikkelijke uitslag in september 2015 kregen en hoorden dat het terug was gekomen. Nu moest ik na 4 maanden afscheid van Ties nemen, dat is heel moeilijk.

En dan moet alles geregeld worden. Ebel Kremer en Monique van Mil hebben ons bijgestaan in die moeilijke tijd en dat hebben ze fantastisch gedaan. Wij hebben afscheid van Ties genomen op
22 januari 2016. Het was een waardig afscheid met een mooie PowerPoint presentatie door Ebel gemaakt, met foto’s van Ties z'n leven. Signy Blokhuis vertelde een prachtig afscheidsverhaal over Ties z’n levensgeschiedenis.

En dan moet je alleen verder en valt er nog zoveel te regelen. Ebel gaf aan dat je ook gebruik kunt maken van de 'NabestaandenZorg'. Eén inventariserend gesprek wordt als service door Uitvaartzorg van Stad tot Wad aangeboden.

Max Leffring van 'NabestaandenZorg' kwam bij mij langs om alles te bespreken wat er nog moet gebeuren rondom de financiën. En in mijn geval was dat niet niks waar je dan voor komt te staan. Ik was met de ondersteuning van Max heel blij. Het geeft je rust dat iemand met verstand van zaken je de 'papierwinkel' uit handen neemt en voor je gaat regelen. Max weet precies wat er allemaal komt kijken en steunt je door dik en dun. Dit is een aanrader voor iedereen.

Ebel heeft een fantastisch team om hem heen staan. Alle lof daarvoor.
Ik wil iedereen van dat team bedanken voor de goede steun.

Uithuizen, Anna Hemmes

Foto's

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht