Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund


Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund

Gelukkig gebeurde het thuis en niet onderweg op z'n fiets. Na 112 te hebben gebeld stond binnen enkele minuten iemand van de buurtreanimatieteam hem al te reanimeren. Daarna waren heel snel de ambulances en politie aanwezig om te assisteren en over te nemen. Deze mensen hebben ongelooflijk hun best gedaan en ook de artsen van de traumaheli. Alleen mocht het niet meer helpen voor Jos.

Daarna komt Kremer met z’n team om met je te spreken over de gang van zaken en dan besef je dat je blij met deze mensen bent, want je hoofd is leeg.

Jos heeft in de schuur gestaan waar ze een mooie plek gemaakt hadden bij de werkbank waaraan hij, als hij nog kon, bij werkte. Ons heeft dat goed gedaan dat hij thuis stond. We hebben alle tijd gehad bij hem te zijn en afscheid te nemen als het ons uitkwam. Gewoon bij ons. Zelfs de kat kwam elke morgen even bij hem kijken... zo lief… Monique kwam elke dag even kijken en poederde zo nodig hem een beetje bij, want het waren best nog warme dagen in oktober… Een goed gevoel eraan overgehouden hoe deze vrouw met je lief omgaat.

Op de dag van de crematie is Jos onder grote belangstelling herdacht. Signy Blokhuis heeft namens ons iedereen toegesproken. Jos z’n leven met dia-presentatie en muziek is ons zo mooi verteld… kippevel… Deze dag is ook zo goed verzorgd. Ook Stilleweer gaf je met uitzicht op het water een rustig gevoel.

Daarna krijg je met andere zorgen te maken. De financiële kant. Wat ben ik blij dat ik Max Leffring van NabestaandenZorg heb leren kennen. Deze man heeft alles geregeld in korte tijd. Vele zorgen zijn opgelost door hem en anders wel goed advies. Echt veel zorgen door hem weggenomen. Alle respect voor Max.

Ik en m’n kinderen willen alle waardering uitspreken over Ebel Kremer en z’n team van de uitvaartzorg en Max Leffring van NabestaandenZorg. Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund... Het was goud zo….

Dank jullie allemaal voor alles…

Uithuizen, Lia Deiling-Loonstra, kinderen en kleinkinderen

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht