Elke uitvaart persoonlijk & integer in Spijk, Bierum & Losdorp

Wij verzorgen alle begrafenissen en crematies in Spijk, Bierum & Losdorp op persoonlijke en integere wijze. Uitvaartzorg van Stad tot Wad vindt het belangrijk dat u voor en tijdens de uitvaart alle ruimte krijgt om op respectvolle wijze persoonlijk afscheid te nemen van de overledene. Samen met u zorgen wij voor een passend afscheid, een uitvaartplechtigheid die helemaal naar wens is van u als nabestaanden en uw dierbare.

Een persoonlijke uitvaart in Spijk, Bierum & Losdorp

Wij zijn zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Persoonlijke wensen en voorkeuren staan voorop bij elke uitvaart die wij verzorgen. Met integere betrokkenheid nemen wij de organisatie van elke uitvaart in Spijk, Bierum & Losdorp voor onze rekening. Als kleinschalig familiebedrijf met een rijke historie in de uitvaartbranche brengen wij een schat aan ervaring in de uitvaartzorg mee. Wij begeleiden u volledig na het overlijden, bij het organiseren en houden van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken.  

"Wij bedanken de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad voor de begeleiding en voor de ruimte die we kregen voor onze persoonlijke inbreng vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart."

- reactie van een nabestaande -

Wat te doen bij een sterfgeval?

Bij een sterfgeval kunt u te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861. Dat kan ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Uitvaarten naar wens tegen eerlijke prijzen 

Wilt u een goedkope uitvaart? Of wenst u juist een uitvaart en plechtigheid met vele extra’s? Wat uw wensen ook zijn, Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt begrafenissen en crematies altijd met maximale betrokkenheid en zorg. Uit ervaring weten we dat onze kosten laag zijn en dat we eerlijke prijzen hanteren, daar kunt u op vertrouwen. Daarom krijgt u van ons vooraf altijd een open, heldere en volledige prijsopgave. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Bekijk hier  de Basis uitvaartpakketten

Bekijk hier  drie voorbeelden van een uitvaart op maat

Wij staan wij voor u klaar voor, tijdens én na de uitvaart!

 

Uitvaartvereniging Spijk

Ieder lid van Uitvaartvereniging Spijk is vrij in de keuze van uitvaartverzorger. Daarbij is de enige voorwaarde dat de uitvaartverzorger de werkwijze en huisregels van de begraafplaats en de uitvaartvereniging respecteert en - als dat van toepassing is - bijvoorbeeld gebruik maakt van de dragers van de vereniging. U kunt ons dan ook te allen tijde inschakelen! Wij nemen vervolgens contact op met de vereniging, zodat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Hebt u een uitvaartverzekering? Of bent u lid van een uitvaartvereniging? Het maakt het niet uit waar de verzekering of het lidmaatschap loopt, Hoe de uitvaart ook wordt bekostigd, de ervaring leert dat de uitvaartkosten bij ons bijna altijd lager zijn. U kunt altijd, zonder toestemming van de verzekering of vereniging gebruik maken van onze diensten.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Als lid van een uitvaartverzekering krijgt u ‘ledenkorting’ van uw verzekeringsmaatschappij. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar vraagt u zich eens af: hoe hoog is die korting nou echt. Wat u uiteindelijk moet betalen, daar gaat het om. Daarom adviseren wij: vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en maak dan uw keuze. Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de omgeving Spijk, Bierum & Losdorp. Van sommige verenigingen zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger. Ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Zelfs als wij geen structurele samenwerking hebben met uw uitvaartvereniging, zijn door ons verzorgde uitvaarten meestal goedkoper dan die van de vaste uitvaartverzorger.

Garanties van kwaliteit

De kwaliteit staat bij ons voorop bij elke uitvaart. Wij doen er alles aan om elke uitvaart van A tot Z voor elkaar te hebben en dat dragen wij graag uit. Daarom bieden wij u de volgende kwaliteitsgarantie:

Keurmerk Uitvaartzorg

Ons Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit en deskundigheid van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Zo geeft dit kwaliteitskeur u de zekerheid dat wij werken met vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen.

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861