Elke uitvaart in Appingedam een passend afscheid

Uitvaartzorg van Stad tot Wad vindt een passend afscheid belangrijk. Want een passend afscheid biedt de nabestaanden troost. Uw wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Wij staan naast u en verzorgen de begrafenis of crematie integer en persoonlijk.

Voor elke uitvaart in Appingedam

Bij een uitvaart is elk aspect belangrijk. Want goed afscheid nemen van een dierbare helpt bij de rouwverwerking. Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een kleinschalig, betrokken familiebedrijf in Noord Groningen dat al ruim 45 jaar bestaat. Wij zijn gecertificeerd voor het Keurmerk Uitvaartzorg. Wij spreken de taal van deze streek en zijn op de hoogte van plaatselijke gebruiken. Vanaf het eerste contact tot het laatste gesprek zorgt de uitvaartverzorger voor de organisatie van de uitvaart, samen met een vakkundig team.

,,Dank jullie wel voor de Groninger nuchterheid en klantgerichtheid. Wij gunnen iedereen een uitvaart en begeleiding hierin zoals wij dat van jullie team hebben mogen ervaren.’’

- reactie van een nabestaande -

Wat te doen bij overlijden?

U kunt te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861, ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.  

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Hebt u een uitvaartverzekering? Of bent u lid van een uitvaartvereniging? Het maakt het niet uit waar de verzekering of het lidmaatschap loopt, Hoe de uitvaart ook wordt bekostigd, de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. U kunt altijd, zonder toestemming van de verzekering of vereniging gebruik maken van onze diensten.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Hebt u een uitvaartverzekering, dan is de kans groot dat u ‘ledenkorting’ krijgt aangeboden door de vaste uitvaartverzorger van de verzekering. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en u zult zien: onder de streep bent u bij ons meestal het voordeligst uit!

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio Appingedam. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad? 

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons

 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861