Een persoonlijke uitvaart in Uithuizen & ‘t Lage van de Weg

De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal bij elke begrafenis of crematie van Uitvaartzorg van Stad tot Wad in Uithuizen & ‘t Lage van de Weg. Want elk mens verdient een integer en persoonlijk afscheid, daarvoor zorgen wij samen met u. Als nabestaanden krijgt u in de rouwperiode en tijdens de uitvaart alle ruimte voor een intiem, respectvol en persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.

Uitvaart met integere betrokkenheid

Bij elke begrafenis of crematie zijn wij zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Op deze manier organiseren wij met integere betrokkenheid uitvaarten in Uithuizen & ‘t Lage van de Weg.

'Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten.'

- reactie van een nabestaande -

Een rijke historie in de Noord-Groningse uitvaartwereld

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in de Noord-Groningse uitvaartwereld. De medewerkers van ons familiebedrijf kennen de mensen in Uithuizen, ‘t Lage van de Weg en omgeving en zijn in deze omgeving goed bekend met de lokale en regionale gewoonten en gebruiken. Bij de organisatie van elke begrafenis of crematie en alles wat daarbij komt kijken gebruiken wij deze kennis en ervaring voor organisatie van een gedenkwaardige uitvaart. Wij spreken de taal van de mensen.

Wat moet u doen bij een sterfgeval?

Bij overlijden van een dierbare kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via telefoonnummer (0595) 433363. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar. 

U bent altijd vrij om rechtstreeks met ons te bellen, ook als er op de officiële documenten van uw uitvaartverzekering of uitvaartvereniging een ander telefoonnummer staat vermeld.

Een uitstekende uitvaart voor een eerlijke prijs

Veel mensen stellen ons de vraag: ‘Wat kost een uitvaart?’ De kosten van onze uitvaarten variëren echter sterk omdat wij voor elk budget een passende begrafenis of crematie bieden.  De kosten zijn afhankelijk van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Er is heel veel mogelijk, van een luxe uitvaart met uitvoerige catering tot een sobere begrafenis of crematie. Bij een sterfgeval brengen wij eerst samen alle wensen in kaart. Op basis daarvan krijgt u van ons een duidelijke en volledige prijsopgave. En u zult zien: Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke uitvaart voor een eerlijke prijs.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Keurmerk Uitvaartzorg, garandeert de kwaliteit van elke uitvaart
logo van het Keurmerk Uitvaartzorg

Er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overleden dierbare. Daarom verdiendt elke begrafenis of crematie een perfecte organisatie en vlekkeloos verloop. Daar staan wij voor en dat wordt gegarandeerd door ons Keurmerk Uitvaartzorg. Uitvaartzorg van Stad tot Wad koestert deze certificering als garantie van kwaliteit van onze vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nou een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. Het maakt het niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Hebt u een uitvaartverzekering, dan is de kans groot dat u ‘ledenkorting’ krijgt aangeboden door de vaste uitvaartverzorger van de verzekering. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en u zult zien: onder de streep bent u bij ons meestal het voordeligst uit!

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger

de Havenweg en Boterdiep in Uithuizen

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Neem een kijkje bij ons achter de schermen

Neem direct contact op met ons

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861