Een persoonlijke uitvaart in Baflo, Rasquert en Tinallinge


Een passend en persoonlijk afscheid. Daarvoor zorgen wij samen met u. Elke begrafenis of crematie die Uitvaartzorg van Stad tot Wad in Baflo uitvoert in Baflo, Rasquert of Tinallinge is helemaal naar wens van de overledene en de nabestaanden. Elk mens verdient een integere en persoonlijke laatste groet. Daarom krijgt u als nabestaanden in de rouwperiode en tijdens de uitvaart alle ruimte voor een intiem, respectvol en persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Alles naar wens van de overledene en nabestaanden

De persoonlijke wensen en voorkeuren van de overledene en de nabestaanden staan voorop bij alle uitvaarten die wij verzorgen. Bij elke begrafenis of crematie zijn wij zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Op deze manier organiseren wij met integere betrokkenheid uitvaarten in Baflo, Rasquert & Tinallinge. 

‘Ik vind u een zeer plezierige en professionele uitvaartverzorger.’

- reactie van een nabestaande -

Familiebedrijf met rijke historie

Familiebedrijf Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft een rijke historie in de Noord-Groningse uitvaartbranche. Wij kennen de mensen van het Ommeland ten noorden van de stad Groningen en spreken hun  taal. Ook zijn wij hier goed bekend met de lokale en regionale gewoonten en gebruiken. Deze kennis en ervaring gebruiken wij bij de organisatie van elke uitvaart en alles wat daarbij komt kijken.

Een sterfgeval? Wat moet u doen 

Bij sterfgeval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363. Staat er op de polis van uw uitvaartverzekering of papieren van de uitvaartvereniging een ander telefoonnummer? U bent altijd vrij om rechtstreeks met ons te bellen. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

Uitvaartvereniging Memento Mori Rasquert en Baflo 

Uitvaartvereniging Memento Mori is de uitvaartvereniging voor Rasquert en Baflo. Deze uitvaartvereniging kent vrije keuze in uitvaartverzorger. U kunt ons dan ook altijd inschakelen. Vervolgens nemen wij contact op met de vereniging zodat de uitvaart geheel naar wens wordt uitgevoerd.

ingang van de Sint Laurentiuskerk

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Wist u dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd de laagste zijn? Daarbij maakt het niet uit of u een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging. U kunt voor elke begrafenis of crematie bij ons terecht, ook als uw verzekering of vereniging u als eerste naar een ander doorverwijst. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Hebt u een uitvaartverzekering, dan is de kans groot dat u ‘ledenkorting’ krijgt aangeboden door de vaste uitvaartverzorger van de verzekering. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en u zult zien: onder de streep bent u bij ons meestal het voordeligst uit!

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen Onze Lieve Vrouwenkerk in Tinallinge

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio Baflo, Tinallinge en Rasquert. Van sommige verenigingen zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger. Ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Zelfs als wij geen structurele samenwerking hebben met uw uitvaartvereniging, zijn door ons verzorgde uitvaarten meestal goedkoper dan die van de vaste uitvaartverzorger.

Elke uitvaart uitstekend verzorgd voor een eerlijke prijs

Wat kost een uitvaart? Deze vragen stellen mensen ons vaak. Die vraag is heel lastig te beantwoorden, want de kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van vele factoren. Wilt u een uitbundige begrafenis of crematie met een riante plechtigheid? Of kiest u juist voor een sobere of eenvoudige uitvaart? U krijgt van ons altijd vooraf een transparante en complete prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke begrafenis of crematie voor een eerlijke prijs, daar kunt u op vertrouwen.

Keurmerk Uitvaartzorg, kwaliteitsgarantie voor uitvaarten

Elke uitvaart moet goed verlopen. Want er is maar één kans voor een laatste logo van het Keurmerk Uitvaartzorg eerbetoon aan een overledene. Daarom biedt Uitvaartzorg van Stad tot Wad als kwaliteitsgarantie Keurmerk Uitvaartzorg. Deze certificering geeft u onder meer de garantie dat Uitvaartzorg van Stad tot Wad werkt met vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad? 

Neem een kijkje bij ons achter de schermen 

Neem direct contact op met ons

 

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861