Uitvaartkisten

Unieke uitvaartkisten De keuze van een uitvaartkist is niet alleen een praktische, maar ook een emotionele kwestie. Wij bieden een ruime collectie kisten van traditioneel tot persoonlijke styling. De kisten in onze collectie zijn vernoemd naar enkele borgen die het landschap tussen Stad en Wad hebben bepaald of nog bepalen. 'Borgen' is de Groninger naam voor kastelen of landhuizen: stevige en veilige huizen.

Voor de begrafenis of crematie van jongeren en kinderen zijn er diverse kisten en kistjes die op hun leeftijd zijn afgestemd. Voor prematuur geboren kindjes heeft Uitvaartzorg van Stad tot Wad zelf kistjes, korfjes en kleertjes gemaakt in neutrale, zachte en frisse kleurtjes. Wij verkopen deze kistjes en korfjes onder de naam Wiegekindje.

Lees meer hierover.

Doordat wij zijn aangesloten bij Requiem, kunnen we de kisten voordeliger inkopen én aanbieden.

Een kijkje achter de schermen:

Waar hebben jullie de uitvaartkisten staan? Hoe wordt de uitvaartkist naar het adres van de overledene gebracht? Neem gerust een kijkje bij ons in het filmpje hieronder.

Een selectie van onze uitvaartkisten:

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861