Begrafenissen en crematies in Roodeschool en Oosteinde, persoonlijk en integer

Elk mens verdient een integere en persoonlijke begrafenis of crematie. Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt alle uitvaarten in Roodeschool en Oosteinde helemaal naar wens van de overledene en de nabestaanden. In de rouwperiode en tijdens de uitvaart krijgen de nabestaanden alle ruimte om op respectvolle wijze persoonlijk afscheid te nemen van de overledene. Samen met u zorgen wij voor een passend afscheid.

Persoonlijke wensen en voorkeuren staan voorop bij elke uitvaart

Persoonlijke wensen en voorkeuren van de overledene en de nabestaanden staan voorop bij elke uitvaart die wij verzorgen. Met integere betrokkenheid organiseren wij uitvaarten in Roodeschool en Oosteinde. Uitvaartzorg van Stad tot Wad is een kleinschalig familiebedrijf met een rijke historie in de uitvaartbranche. Met een schat aan ervaring begeleiden wij nabestaanden volledig na het overlijden, bij het organiseren en houden van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan.

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Alles was prima geregeld. Prettig contact. Professioneel en integer!

- reactie van een nabestaande -

Wat doet u bij een sterfgeval?

Is er een sterfgeval? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861. Ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld, bent u vrij om ons rechtstreeks te bellen. Wij zorgen ervoor dat alles prima wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar. 

Elke uitvaart voor een eerlijke prijs 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke begrafenis of crematie voor een eerlijke prijs, daar kunt u op vertrouwen. Wilt u een goedkope uitvaart? Of wenst u juist een uitbundige uitvaart met een riante plechtigheid? Van basic tot met vele extra’s, wat uw wensen ook zijn: Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke uitvaart met maximale betrokkenheid en zorg. U krijgt van ons altijd vooraf een open, heldere en volledige prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kwaliteitsgarantie van begrafenissen en crematies

Er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overledene. Daarom moet elke uitvaart perfect zijn. Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt daarom zorg met persoonlijke betrokkenheid. Onze kwaliteitsgarantie:

 

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging treinstation van Roodeschool

Of u nou een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de uitvaartkosten bij ons bijna altijd lager zijn. Het maakt het niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Als lid van een uitvaartverzekering krijgt u ‘ledenkorting’ van uw verzekeringsmaatschappij. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar vraagt u zich eens af: hoe hoog is die korting nou echt. Wat u uiteindelijk moet betalen, daar gaat het om. Daarom adviseren wij: vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en maak dan uw keuze. Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de omgeving van Roodeschool & Oosteinde. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger.

Keurmerk Uitvaartzorg logo van het Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg is een garantie van kwaliteit en deskundigheid van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Dit kwaliteitskeur is een uitdrukkelijke erkenning dat wij werken met vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861