Open huis op 28 oktober


1968: Ytzen Kremer wordt gevraagd om voorganger te worden van de begrafenisvereniging Uithuizen, Zandeweer en Eppenhuizen. Nu, 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een hedendaagse uitvaartverzorger voor iedereen. In al die jaren speelt zorg en aandacht daarbij een belangrijke rol. 

We staan stil bij dit 50-jarig bestaan op zondagmiddag 28 oktober van 13.00 - 17.00 uur
in ons bedrijfspand aan Edama 8 In Uithuizen. 

Manu Keirse geeft lezing over rouw

We zijn verheugd en vereerd dat Manu Keirse tijdens ons open huis op 28 oktober een lezing komt geven. Prof. dr. Manu Keirse uit België is klinisch psycholoog en staat bekend als dé specialist in rouw. Hij is een veelgevraagd en inspirerend spreker. Onlangs was hij nog te zien in het t.v.-programma 'De Verwondering'. Zelf gelooft hij niet meer in rouwverwerking. Volgens hem kun je een verlies hoogstens overleven. 

 één van de uitspraken van Manu Keirse:

"Verwerken is niet loslaten, maar anders leren vasthouden"

Als u de lezing wilt bijwonen, dient u zich vooraf aan te melden info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl
Het aantal plaatsen is beperkt! Corneel Kremer

Programma

  • 13.00 uur     De rode loper ligt uit en de deur staat open. Er is gelegenheid om rond te kijken en vragen te stellen.

  • 13.50 uur     Welkom door Ebel Kremer

  • 13.55 uur     Corneel Kremer zingt 
    'Kan ik iets voor je doen'

  • 14.00 uur     Lezing door Manu Keirse

           Daarna is er gelegenheid on na te praten, rond te
           kijken en vragen te stellen.

  • 17.00 uur     Einde open huis

En verder ...

is er een kleine tentoonstelling over '50 jaar Kremer Uitvaartverzorger' en ligt de nieuwe brochure van Wiegekindje klaar om te bekijken of mee te nemen. prof. dr. Manu Keirse geeft een lezing
v.l.n.r. Arjen Kremer, Iris Kremer, Ebel Kremer en Martha Davids
 
 

Bekijk ook

Belangrijke informatie omtrent het Corona virus

Vanaf zondag 15 maart 18.00 uur gelden de volgende regels van RIVM en BGNU: Het gezelschap dat een uitvaartplechtigheid bijwoont mag niet groter zijn dan maximaal 30 personen (dit is exclusief de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad en de medewerkers van de locatie waar het afscheid plaatsvindt). Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter van elkaar afstand te nemen. Het aantal personen dat de uitvaart mag bijwonen is afhankelijk van de grootte van de ruimte waar het afscheid plaatsvindt, zodat afstand tussen alle aanwezigen gegarandeerd is.  Er is na de plechtigheid op de afscheidslocatie geen gelegenheid om nog samen te zijn en koffie of thee te drinken. Voor rouwbezoek en condoleancebezoek gelden dezelfde regels. Uitvaarten mogen vanaf 15 maart alleen telefonisch besproken worden. De gemaakte afspraken bevestigen we per e-mail waarbij we u vragen deze mail voor akkoord te bevestigen.
Lees het hele bericht

Intieme sfeer tijdens Wereldlichtjesdag in Eenrum

In de kerk van Eenrum werd zondag 8 december Wereldlichtjesdag gehouden. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst werd stilgestaan bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Dat Wereldlichtjesdag belangrijk is bleek wel door de vele belangstellenden.
Lees het hele bericht

Herdenking overleden kinderen weer in Eenrum

Een kaarsje branden, de namen noemen, herinneringen ophalen en samen stilstaan bij het verlies van een kind. Op zondag 8 december wordt er in het kader van Wereldlichtjesdag weer een lichtjesavond georganiseerd in de Notoarestoen in Eenrum. De tuin is geopend vanaf 18.15 uur en de bijeenkomst begint om 18.30 uur.  Iedereen is welkom om stil te staan bij het kind dat wordt gemist.
Lees het hele bericht