Een waardering van 9,2 in 2015


Na iedere uitvaart worden nabestaanden gevraagd naar onze dienstverlening en dit uit te drukken in een cijfer. In 2015 waardeerden nabestaanden onze dienstverlening met gemiddeld een 9,2.

Ondanks het verdriet, willen wij dat nabestaanden een goede herinnering overhouden aan de uitvaart en dat zij kunnen vertrouwen op deskundige ondersteuning van de uitvaartverzorger. Daarom investeren wij bijvoorbeeld in certificering. Wij mogen het Keurmerk voor Uitvaartzorg voeren. Dat betekent overigens wel dat we aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen en eens per anderhalf jaar getoetst worden door een onafhankelijke instelling.

Sinds 2008 - in dat jaar voerde de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg de vraag naar een cijfer van nabestaanden in - scoren wij gemiddeld hoger dan een 9. Natuurlijk zijn wij trots op zo’n mooi en hoog cijfer, tegelijkertijd doen wij er alles aan om dit hoge niveau te behouden. Niet dat het cijfer voor ons van belang is - onze drijfveer is de dankbaarheid van nabestaanden omdat een uitvaart goed is verlopen.

Naast het Keurmerk zijn we ook aangesloten bij BGNU en Requiem Coöperatie. Meer weten over het Keurmerk, de BGNU en Requiem? Klik dan hier

Overzicht:
2008: gemiddeld cijfer 9,3 - respons 58%
2009: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 88%
2010: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 90%
2011: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 86%
2012: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 70%
2013: gemiddeld cijfer 9,2 - respons 76%
2014: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 69%
2015: gemiddeld cijfer 9,2 - respons 81%

Beoordeling Uitvaartzorg Van Stad tot Wad

 

 

 

 
 

Bekijk ook

Lichtjesavond in Eenrum druk bezocht

In de Notoarestoen in Eenrum werd zondag 9 december opnieuw Wereldlichtjesdag gehouden. Er werd tijdens de bijeenkomst stilgestaan bij alle kinderen die, op welke leeftijd en welke reden dan ook, zijn overleden. De belangstelling was groter dan eerdere jaren, ondanks de regen en wind.
Lees het hele bericht

Zondag 9 december Wereldlichtjesdag in Eenrum

Op zondag 9 december worden er op de hele wereld om 19.00 uur kaarsjes gebrand voor overleden kinderen. Op deze tweede zondag in december is er in de Notoarestoen in Eenrum ook weer een lichtjesavond. De tuin is geopend vanaf 18.15 uur en de bijeenkomst begint om 18.30 uur.
Lees het hele bericht

Indrukwekkende open middag Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad stond afgelopen zondag stil bij haar 50-jarig bestaan. Onderdeel van het programma was een lezing door Manu Keirse, die bekend staat als dé specialist in rouw. De belangstelling voor de open middag in het bedrijfspand van de uitvaartverzorger was overweldigend groot.
Lees het hele bericht