Een waardering van 9,2 in 2015


Na iedere uitvaart worden nabestaanden gevraagd naar onze dienstverlening en dit uit te drukken in een cijfer. In 2015 waardeerden nabestaanden onze dienstverlening met gemiddeld een 9,2.

Ondanks het verdriet, willen wij dat nabestaanden een goede herinnering overhouden aan de uitvaart en dat zij kunnen vertrouwen op deskundige ondersteuning van de uitvaartverzorger. Daarom investeren wij bijvoorbeeld in certificering. Wij mogen het Keurmerk voor Uitvaartzorg voeren. Dat betekent overigens wel dat we aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen en eens per anderhalf jaar getoetst worden door een onafhankelijke instelling.

Sinds 2008 - in dat jaar voerde de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg de vraag naar een cijfer van nabestaanden in - scoren wij gemiddeld hoger dan een 9. Natuurlijk zijn wij trots op zo’n mooi en hoog cijfer, tegelijkertijd doen wij er alles aan om dit hoge niveau te behouden. Niet dat het cijfer voor ons van belang is - onze drijfveer is de dankbaarheid van nabestaanden omdat een uitvaart goed is verlopen.

Naast het Keurmerk zijn we ook aangesloten bij BGNU en Requiem Coöperatie. Meer weten over het Keurmerk, de BGNU en Requiem? Klik dan hier

Overzicht:
2008: gemiddeld cijfer 9,3 - respons 58%
2009: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 88%
2010: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 90%
2011: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 86%
2012: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 70%
2013: gemiddeld cijfer 9,2 - respons 76%
2014: gemiddeld cijfer 9,1 - respons 69%
2015: gemiddeld cijfer 9,2 - respons 81%

Beoordeling Uitvaartzorg Van Stad tot Wad

 

 

 

 
 

Bekijk ook

Workshop overledenenzorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Memory overledenenzorg hebben samen een workshop gegeven. De workshop is aangeboden aan cursisten die een opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen en werken bij een verzorgingstehuis.
Lees het hele bericht

Een waardering van 9,2 in 2018

Nabestaanden mogen na de uitvaart onze dienstverlening beoordelen door onder andere een cijfer te geven. 2018 mogen wij afsluiten met een gemiddeld cijfer van 9,2.
Lees het hele bericht

Uitvaartspreekuur Westernieland met Nuvema uitvaartverzekeraar

 Uitvaartzorg van Stad tot Wad was 16 april te vinden in De Oude Smidse in Westernieland. Tijdens het uitvaartspreekuur konden alle vragen over uitvaartzorg en uitvaartverzorgers worden gesteld. Ook Nuvema uitvaartverzekeraar was aanwezig voor vragen over verzekeringen.
Lees het hele bericht